Vivi Lindegaard

Allerede som barn skrev jeg digte. Men det var først, da min livsveninde Vibe Lauth komponerede en melodi til en af dem, at det gik op for mig, at her var noget, der virkelig inspirerede mig. At høre mine egne ord fortolket af en dygtig sangerinde, fik mig til at ønske mere.

Først for ca. 7 år siden besluttede jeg at se, hvor langt jeg kunne drive det med sangtekster. Jeg tog kontakt til et forlag, som satte mig i forbindelse med en meget dygtig og produktiv komponist; Lars Ole Eriksen. Jeg var så heldig at et par af mine første udgivelser blev flot placeret på diverse dansktoplister, og så var det, som om der var hul igennem. Flere dygtige komponister kontaktede mig, og jeg har nu skrevet over 200 sangtekster fordelt på 14 komponister og 81 numre er allerede udgivet. 8 numre mere er planlagt til udgivelse her i 2009. 2 sange er blevet oversat til svensk med henblik på udgivelse i Sverige. Og ikke mindre end 15 numre er udgivet i nodebøger.

I juni 2006 blev jeg optaget i DPA, Danske populær Autorer, hvilket betyder en professionel anerkendelse, som jeg er meget stolt af. I august 2008 fik jeg tildelt et udgivelseslegat fra DPA, som gjorde det muligt, at jeg 1. marts 2009 kunne sende albummet Mod nye mål på gaden med Vibe Lauth som solist.

Der er ingen tvivl i mit hjerte om, at dette er noget, jeg virkelig brænder for. Selv om jeg ofte må skrive om aftenen/natten og i weekender, så er det aldrig surt, men snarere med til at give mig mere energi, og jeg bliver aldrig træt af at høre mine ord blive fortolket af fremragende kunstnere. Gennem disse 7 år har jeg mest skrevet tekster til dansktopmelodier, viser, engelske/danske ballader og countrypop, men jeg går bestemt ikke af vejen for at prøve noget nyt, så mangler du ord...  Kontakt Vivi Lindegaard

 

tilbage til menu