Nyheder Vivi Lindegaard

 

 

 

tilbage til menu

 

 

Juni 2011:
En gammel sangbog er titlen på Ebbe Franks nyeste single-udspil. Originaltekst og Musik er af Robert Sommerstein, Per-Olov Persson og Lars E Carlsson. Den danske oversættelse står jeg for. Ebbe Frank er en Dansktoppens hovedmænd. Det er Ebbe, der foruden at være en dygtig udøvende kunstner også står for dansktop-hjemmesiden: www.dansktoppen.subnet, som er en uundværlig hjemmeside for alle, der har interesse i danske udgivelser, danske kunstnere, dansk musik, danske tekster, danske komponister, danske tekstforfattere... kort sagt, alt hvad der rører sig i Danmark omkring musik. Robert Sommerstein er komponist på to af mine tidligere udgivelser: Der er ingen vej tilbage samt Don't blame your mother.  Følg nummeret på de danske hitlister eller her på siden: placering på hitlisterne.

Maj 2011:
Songs from my hand blev titlen på det andet album, hvor jeg har skrevet teksterne til samtlige numre. Denne gang er alle sangene med engelske tekster. Cd'en er blevet til med støtte fra DPA, Danske Populær Autorer. Worm-musik har stået for produktionen og har valgt nogle fuldstændigt fantastiske sangere til at fortolke de udvalgte pop numre: Rune Nielsen, Alina Larsen, Conny Holm Egeborg, Karin Holm Andreasen, Leif Holm, Anja Worm og Karina Worm. De dygtige komponister på pladen er: Lars Ole Eriksen, Sofus Kornebæk, Kim Olsen, Bobby Sommerstein, Arne Strøm og Claus Willumsen. Se også: udgivelser og pressemeddelelser. Hvis du er ligeså spændt, som jeg, på at følge radioernes modtagelse af albummet, kan du altid følge med på placering på hitlisterne, hvor jeg vil sørge for en aktuel opdatering.

April  2011:
Jeg vælger frihed bliver ved at blande sig i toppen på DR/DK/dansktoppen. Nummeret ligger på en overbevisende 3. plads.

Marts 2011:
Jeg vælger frihed bliver testet på DR/DK/dansktoppen og ryger direkte op på en flot 5. plads. 

November 2010:
Dengang og Nu hedder det nye album fra Vibe Lauth, hvorpå jeg har skrevet teksterne til: Jeg vælger frihed, Mod nye mål, I morgen er der atter en dag og Far, tag ferie fra himlen. Albummet er en stor buket af Vibes mange hits.

Juli 2010:
Den syngende postmand Henning Vad udgiver cd'en Hallo Henning Postmand, hvoraf jeg har skrevet teksten til tre af numrene: Du er ikke perfekt, Så ser jeg for mit indre og Farvel du skønne sommer. Alle tre numre er skrevet af komponisten Arne Strøm. Følg numrenes placering på hitlisterne.

Juni 2010:
Bent W. udgiver en frisk og glad single, hvoraf jeg har skrevet teksten til det ene af de to numre: Sig du kommer hjem på lørdag. Nummeret er skrevet af den dygtige og alsidige komponist Arne Strøm. Følg numrenes placering på hitlisterne og læs mere under pressemeddelelser.

Maj 2010:
Helsingør er Danmarks port Vol. 3 er den nyeste udgivelse af Helsingør CD'er til fordel for kræftramte børn. På denne dobbelt cd har jeg skrevet teksten til Lars Ole Eriksen's melodi: Sommeren derhjemme. Husk at du kan være med til at gøre en forskel for kræftramte børn, ved at ønske sange fra pladen i radioen eller købe cd'en på www.helsingorcd.dk Se også pressemeddelelser.

December 2009:
Mod nye mål ryger direkte fra test til en flot 3. plads på
Radio 2000. Samtidig præsenteres Mod nye målwww.dansktopscenen.dk, hvor du kan være med til at stemme nummeret ind.

Lothar Schrenk: Entertainer, sanger, komponist, underviser og tekstforfatter, udgiver CD'en: Mein Lied Für Dich. På dette album findes Traurig zu Vermissen, som er Lothars tyske oversættelse af Trist at savne, som Kim Olsen har skrevet melodi til.

November 2009:
Vibe Lauth kører til Jylland og besøger 2 jyske lokalradioer: Radio 2000 og Radio Nibenitten. Her præsenterer hun sangene fra albummet Mod nye mål.

Vibe Lauth præsenterer Far tag ferie fra himlen og Mod nye mål på Sifa bingo på Tv-kanalen DK4.

August 2009:
Det er lykkedes at få endnu et udgivelseslegat. Denne gang har jeg søgt om at lave en maxi-single med engelske tekster. Det er meget spændende for mig at forsøge at finde ud af, hvor og hvordan man får engelsksprogede udgivelser i radioerne.  

Juni 2009:
Dansktopsangeren og komponisten
Kim Olsen får endnu et album på gaden: Dengang det var før. På denne CD har jeg skrevet teksten til Du kan, hvad du vil. Kim Olsen står selv for hovedparten af melodierne på albummet.

Maj 2009:
Vi to er venner ligger på 1. pladsen på Radio Joy for 3. uge i træk. Vil du stemme på nummeret, så gå ind på www.radiojoy.dk

April 2009:
Tid at sig farvel fra CD'en Mod nye mål kommer på den norske Dansbandstoppen. Melodien er skrevet af
Lars Ole Eriksen.

Der er ingen vej tilbage, som er skrevet af Bobby Sommerstein lægger sig i spidsen på Radio Rønde, hvor den går direkte fra test til en vildt flot 2. plads. Hvis du vil stemme på nummeret, kan du gøre det på www.radioronde.dk og herefter vælger du DANSKLISTEN.

Mod nye mål ligger også i denne måned på Radio Djurslands AirPlay liste.

Dansktop sangeren og komponisten Lars Ole Eriksen sender sit 6. album: Et hav af kærlighed på gaden. På dette album har jeg sat ord til sang nr. 9 Vi to er venner. Lars Ole har naturligvis selv lavet melodier til samtlige numre.

Vi to er venner højde-springer fra test til 1. pladsen på Radio Joy. Vil du stemme på nummeret, så gå ind på www.radiojoy.dk

Marts 2009:
Mod nye mål
, blev titlen på det første album, hvor jeg har skrevet teksterne til samtlige 13 numre. Cd'en er blevet til med støtte fra DPA, Danske Populær Autorer, og min livsveninde
Vibe Lauth, som er en meget alsidig og dygtig sangerinde, har fortolket de udvalgte ballader i jazz, country og pop-stil. De skønne komponister på pladen er: Niels Bernhart, Lars Ole Eriksen, Irene Jepsen, Sofus Kornebæk, Vibe Lauth, Kim Olsen, Bobby Sommerstein og Arne Strøm. Albummet er blevet indspillet i Musikalt Studie v/Oliver Strauss og titelmelodien er indspillet hos SL-Musik v/Sten Lindegaard og er udgivet hos Tewa. Se også: udgivelser og pressemeddelelser. Hvis du er ligeså spændt, som jeg, på at følge radioernes modtagelse af albummet, kan du altid følge med på placering på hitlisterne, hvor jeg vil sørge for en aktuel opdatering.

Mod nye mål ligger på Radio Djurslands AirPlay liste.

Februar 2009:
Tag din varme jakke på, er nu rykket op på 2. pladsen på www.dansktopscenen.dk. Hvis du vil stemme på nummeret, så gå ind på hjemmesiden inden 20. februar.

Så er der endelig kommet et album ud af det hårde studiearbejde, og pladen er sendt til tryk hos Tewa. Se også pressemeddelelser.

tilbage til menu

December 2008:
Tag din varme jakke på, ligger nu på 3. pladsen på
www.dansktopscenen.dk. Hvis du vil stemme på nummeret, så gå ind på hjemmesiden inden 22. december.

November 2008:
I morgen er der atter en dag, ligger nu på 9. pladsen på Dansktoppen. Hvis du vil stemme på nummeret, sender du en SMS med teksten: DKTOP 9 til 1212 inden 18.00 søndag den 9. november.

Tag din varme jakke på, som Bent W. synger og Arne Strøm har lavet musik til fløj direkte op på en 4. plads på DansktopScenen. Hvis du vil stemme, går du blot ind på www.dansktopscenen.dk. Se også placering på hitlisterne og pressemeddelelser.

Oktober 2008:
I morgen er der atter en dag, som Vibe Lauth synger, ligger nu på 4. pladsen på Dansktoppen P4. Det er nu 5. uge nummeret er flot placeret på listen. Hvis du vil stemme på nummeret, kan du holde øje på www.dr.dk/dansktoppen, både omkring placering og omkring SMS afstemning (som skal foregå mellem lørdag kl. 14 og søndag kl. 18). I dag lørdag den 25. oktober, skal du sende teksten: DKTOP 4 til 1212. Se også  placering på hitlisterne

September 2008:
Jeg fik mit legat/udgivelsesstøtte, og har nu sat studiet i gang med at indspille musikken til sangene, som Vibe Lauth kommer til at indsynge. Se også pressemeddelelser.

I morgen er der atter en dag, som Vibe Lauth synger, indtager for anden uge i træk en flot 5. plads på P4 Dansktoppen. Hvis du vil stemme på nummeret, kan du holde øje på www.dr.dk/dansktoppen, både omkring placering og omkring SMS afstemning (som skal foregå mellem lørdag kl. 14 og søndag kl. 18). I dag lørdag den 11. oktober, skal du sende teksten: dktop 5 til 1212. Se også  placering på hitlisterne

Juli 2008:
Denne sommer bliver brugt til at søge om udgivelsesstøtte til et helt album udelukkende med mine egne tekster. Der er nok af arbejde i sådan et projekt: Titelliste (udvælge de absolut bedste ballader), budget (finde gode og rimelige samarbejdspartnere), lave projektbeskrivelse (idéoplæg, formål, forudsætninger og risici) og gennemtænke fase to: cd-cover, markedsføring, tryk og distribution. Jeg er vildt spændt.

Maj 2008:
Dansktopsangerinden Lene Holme udgiver sit 4. album: Imellem venner. Jeg har skrevet teksten til Jeg ku' tænke mig at rejse, et nummer som jeg venter mig meget af. Skøn melodi af
Lars Ole Eriksen og super flot sunget af Lene Holme. Lene har allerede mange hits på samvittigheden, og mon ikke der er et par stykker mere på dette nye album.

Kim Olsen udgiver sit første hele album: Lidt af hvert. Han har selv skrevet mange af melodierne samt nogle af teksterne. Jeg har lavet teksterne til Der er sol og glæde samt Trist at savne. Se også udgivelserKim Olsen har stået for flere store hits, som alle er med på dette album: Love.dk, Vera fra Valby Bakke og vores fælles Der er sol og glæde

tilbage til menu

April 2008:
Den dygtige og produktive komponist og sanger; Lars Ole Eriksen
har to af mine numre med på sit nyeste album Blot en enkelt chance til: Du er som en engel og Bonustracket Ingen blomst er skønnere end dig. Numrene har naturligvis melodi af Lars Ole selv. Det er det 5. album fra Lars Ole på kun 5 år. Hertil kommer alle de andre sange, som alle øvrige kunstnere indsynger og hitter med. Se Lars Ole Eriksens hjemmeside. Send ham en mail, hvis du ønsker tilsendt gode sangbare hits til udvælgelse til din næste udgivelse.

Marts  2008:
En enkelt chance mere af og med
Lars Ole Eriksen udkommer på albummet 21 Stjerneskud vol. 3; en støtte-cd til fordel for handicappede. Se pressemeddelelser. Køb albummet via pladeselskabet Spinning Wheel Music: www.swmusic.dk. Tag godt imod denne nyudgivelse, der kan erhverves for den beskedne sum af kr. 99,50 eller kan downloades via TDC. Hvert pladesalg giver et skub i den rigtige retning til danske handicappedes betrængte økonomi.

Februar 2008:
Karina Worm debuterer med singlen Keep me posted. Nummeret er skrevet af sangeren og komponisten
Kim Olsen.

I morgen er der atter en dag indtager en flot 2. plads på Dansklisten på Radio Rønde, da listen genopstår efter en længere pause. Nummeret synges af Vibe Lauth, og melodien har Lars Ole Eriksen  stået for. Hvis du vil stemme på nummeret, kan du gå til: www.radioronde.dk. Her trykker du på Dansklisten i venstre menu.

Januar 2008:
I morgen er der atter en dag ryger igen helt til tops på Dansktopscenen. Nummeret har siden det blev præsenteret på listen haft en solid placering i toppen, og er nu tilbage på 1. pladsen. Nummeret synges af Vibe Lauth, og melodien har Lars Ole Eriksen  stået for. Se teksten.  

tilbage til menu

December 2007:
Hvor er mon de søde piger blevet af bliver placeret som nr. 3 på Årets Dansktop på Radio Favrskov, nr. 6 på Årets Dansktop 20 på Radio 2000, nr. 33 på Årets dansktop fra Odder og nr. 8 på Årslisten Radio Ådalen. Som nr. 55 på Årets dansktop fra Odder finder man også Tro, håb og kærlighed (listen går til 93) og som nr. 24 ud af 50 finder man Vi tror på kærligheden også på Årslisten Radio Ådalen.

Oktober 2007:
I morgen er der atter en dag udgives. Det skal blive spændende at følge, hvordan lokalradioerne tager imod nummeret. Følg med på placering på hitlisterne

September 2007:
I morgen er der atter en dag testes på Dansktopscenen og stryger direkte op på 1. pladsen. Se placering på hitlisterne. Nummeret synges af Vibe Lauth, og melodien har Lars Ole Eriksen stået for. Se teksten.  

tilbage til menu

Maj  2007:
Der er sol og glæde testes på Dansktoppen P4. Nummeret synges af Kim Olsen, som også selv står for melodien. 

April 2007:
Lars Ole Eriksen  udgiver albummet Det var på Langebro. Den dygtige og flittige sangskriver har naturligvis selv skrevet alle melodier, og jeg har skrevet teksterne til Kærlighed er det smukkeste, jeg ved, Ud af døren, ned ad trappen samt Jeg kan mærke i mit hjerte. Se også udgivelser og pressemeddelelser.

Ebbe Frank udgiver albummet 12 Dansktopsange. Et dejligt album med mange af Ebbes store dansktophits. Også helt nye sange er med på albummet, bl.a. hittet Hvor er mon de søde piger blevet af, som jeg har skrevet teksten til. Se også udgivelser.

Ingen blomst er skønnere end dig med Lars Ole Eriksen genindtager 1. pladsen på Radio Joy efter i en periode at være tvunget ned på 2. pladsen af et andet godt nummer, som jeg også har skrevet teksten til. Se placering på hitlisterne. Se teksten.

Hvor er mon de søde piger blevet af kæmper sig endnu engang op på 1. pladsen på Radio Favrskov. 13. uger har nummeret allerede været at finde på listen. Se placering på hitlisterne. Se teksten.

Marts 2007:
Kim Olsen
udgiver en Maxisingle. Han har selv skrevet melodierne, og jeg har skrevet teksterne til Der er sol og glæde samt Trist at savne. Se også udgivelser

Hvor er mon de søde piger blevet af gik direkte fra tester til en fuldstændig fantastisk 1. plads på Radio Rønde. Tak til alle jer, der stemte på melodien. På www.radioronde.dk er det muligt at stemme.

Endnu en udgivelse fra Bent W.: "Danse til glad musik", hvor jeg har skrevet tekst til Kærester dot com. Det er Arne Strøm, der har stået for musikken. CD'en vil blive præsenteret på Pigernes Kro lørdag den 17. marts og på Sifa TV Bingo onsdag den 4. april.

Også i marts ligger Hvor er mon de søde piger blevet af på Radio Djurslands AirPlay liste samtidig er den også kommet på Radio Røndes AirPlay liste.

Ingen blomst er skønnere end dig med Lars Ole Eriksen indtager en sikker 1. plads på Radio Joy for anden uge i træk. Se placering på hitlisterne. Se teksten.

Februar 2007:
Hvor er mon de søde piger blevet af placeres på en fantastisk 5. plads på Radio Djurslands Airplayliste. 

Det gamle æbletræ indtager 1. pladsen på Radio Solskin. Se teksten.

Hvor er mon de søde piger blevet af går direkte fra test til en 3. plads på Radio Luna.

Efter 3 uger på 2. pladsen, går Hvor er mon de søde piger blevet af til 1. pladsen på Radio Favrskov. Se teksten. Samtidig bliver den også placeret som nr. 1 på Radio Joy. Se placering på hitlisterne.

Januar 2007:
Hvor er mon de søde piger blevet af udgives med Anne Katrine Tove og Ebbe Frank.
Arne Strøm har skrevet melodien. Følg med under placering på hitlisterne.

Hvor er mon de søde piger blevet af testes på P4 Dansktoppen. Hvis du vil stemme på nummeret, skal du skrive en sms besked: DKTOP 14 og sende til 1212.  

Hvor er mon de søde piger blevet af indtager en flot 2. plads på Radio Favrskov og Radio Joy samt en fin 3. plads på Lollands Top 10.

En enkelt chance mere blev placeret som nr. 19 ud af 109 på Årets Dansktop på Radio Odder. Nummeret synges af Lars Ole Eriksen, som også selv står for melodien.

Det gamle æbletræ går direkte fra bobler til 2. pladsen på Radio Solskin. Nummeret er fra Lars Ole Eriksens seneste album: "Natten er ung endnu". 

tilbage til menu

November 2006:
Vi tror på kærligheden bliver ønsket på giro 413.

Niels Bernhart udgiver sin nodebog nr. 6: "Musikken er af ... Niels Bernhart", hvor jeg har skrevet teksten til Giv mig dit hjerte. Det er den 13. tekst, som jeg har fået udgivet på nodebog. Se også udgivelser

Ny Helsingør CD er udgivet til støtte for kræftramte børn. Jeg har skrevet teksten til Jul i Helsingør med Lars Ole Eriksen, som selvfølgelig selv har stået for melodien. Se også pressemeddelelser.

Harmonikadanseorkestret DEDADUR får deres 8. album på gaden. Jeg har skrevet teksten til Vær min ven. Melodien er skrevet af Lars Ole Eriksen. Følg med under placering på hitlisterne.

September 2006:
Tro, håb og kærlighed  finder vej til en flot 1. plads på radio Ådalen. Se teksten.

August 2006:
Du er den, jeg kan li'  går direkte fra tester til en fin 6. plads ud af 20 mulige på Radio Røndes DANSK LISTEN. Tak til alle, der har stemt på nummeret. Der kan stemmes på www.radioronde.dk. Nummeret er skrevet af
Sofus Kornebæk og bliver sunget af Vibe Lauth

Juli 2006:
Tak fordi du skrev ligger stadig på en flot 2. plads på Dansktopscenen. Tak til alle, der har stemt på nummeret. Der kan stemmes på www.dansktopscenen.dk indtil den 19. juli 2006.

tilbage til menu

Juni 2006:
Tak fordi du skrev fløj direkte op på en dejlig 2. plads på Dansktopscenen. Tak til alle, der har stemt på nummeret. Der kan stemmes på www.dansktopscenen.dk. Melodien er skrevet af
Lars Ole Eriksen, som også selv synger det.

Bent W. udgiver et herligt album "schlager & tyrolermusik", hvor jeg har skrevet tekster til tre af titlerne; Tag din varme jakke på, Hvornår er du tilbage samt Hvor er de søde piger blevet af. Den sidstnævnte bliver sunget som en duet mellem Bent W. og Niels-Peter Lorentsen. Det er Arne Strøm, der har stået for musikken til alle tre sange.

Jeg bliver optaget i DPA, Danske populær Autorer. En stor ære, som jeg har arbejdet hårdt for at nå. Se også pressemeddelelser.

Maj 2006:
Du er den jeg ka' li' er en Bossanova inspireret kærlighedserklæring med en glød, som kun
Vibe Lauth kan give den. Sangen er komponeret af Sofus Kornebæk og var oprindeligt tænkt til Melodi Grand Prix. Udgivet som single. Følg med under placering på hitlisterne.

Sangen om Radio Midtfyn udgives af Maja-Lisa i samarbejde med GASmusic. En hyldestsang til radioen, som både er komponeret og indsunget af
Lars Ole Eriksen.

Endnu et pragtfuldt album udgives af den dygtige og meget produktive komponist og kapelmester Niels Bernhart. Jeg har den ære at have skrevet titelnummeret: Vi tror på kærligheden, et rigtigt dansktop nummer, sunget af Vibe Lauth og Michael Winckler. Jeg håber at det vil blive testet rundt om på lokalradioerne, selvom Niels Bernhart er kendt for så meget andet end dansktopmusik. Samtidig udgav Niels sin 5. nodebog: Musikken er af ... Niels Bernhart. I denne nodebog har jeg to tekster med: Hvorfor er det mig samt I et edderkoppespind.

April 2006:
Tak fordi du skrev rykkede helt til tops på Fyns Total Radio. En dejlig 1. plads. Se teksten.

Marts 2006:
Tro, håb og kærlighed kom på DR Dansktoppen og fik en flot 9. plads. Tak til alle, der stemte.

Tro, håb og kærlighed er på Godt Voksen Radio Kongsvinger i Norge. Se også pressemeddelelser.

Februar 2006:
Så kom Lars Ole Eriksen 's 3. album "Natten er ung endnu" på gaden. Et rigtig flot og ægte dansktop-album. Jeg har leveret teksterne til 6 af numrene: Tro, håb og kærlighed, Tak fordi du skrev, En enkelt chance mere, Nu hvor du er min, Ingen blomst er skønnere end dig, Kan jeg tro dig.
Lars Ole har naturligvis selv skrevet alle melodierne, og det skal blive spændende at følge modtagelsen rundt om på hitlisterne. Du kan følge med her på hjemmesiden under placering på hitlisterne. Har du lyst til at købe cd'en, så gå ind på hjemmesiden: Lars Ole Eriksen. Albummet får gode anmeldelser, som du kan læse på pressemeddelelser.

Januar 2006:
Det gamle æbletræ blev placeret som nr. 5 på Årets Dansktop på Radio Nibenitten og som nr. 31 på Årets Dansktop i Odder. Ved den blanke fjord blev nr. 23 på Årets Dansktop Radio Aktiv.

Smil nu til mig går direkte fra tester til 3. pladsen på Radio Sydvest.

tilbage til menu

November 2005:
Vivi skriver tekster, så englene synger med... læs hele artiklen under
pressemeddelelser.

Harmonikadanseorkestret DEDADUR får deres 7. album på gaden. Jeg har skrevet teksten til Kærlighed i luften. Melodien er skrevet af Lars Ole Eriksen.

Oktober 2005:
Las Vegas-sangeren med den fyldige baryton; Bjarne Andersen udgiver albummet "En hilsen hjem". Jeg har skrevet teksten til Smil nu til mig, som er komponeret af Lars Ole Eriksen. Endvidere udkommer Bjarne Andersen med albummet "From Las Vegas", hvor jeg leverer den engelske oversættelse af Perleporten, som på engelsk kom til at hedde Gate of Heaven. Nummeret er komponeret af Alfred Dulin og den originale tekst er af Fredrik Arvid Bloom. Se også pressemeddelelser.

September  2005:
Mange flere dage fyldt med solskin  ligger på Radio Rønde's AirPlay liste samt på Radio Djurslands AirPlay liste.

Endnu engang har den dygtige sangerinde Anja, valgt en af mine tekster; Så bliv nu hos mig til udgivelse på en single, som skal være forløber for hendes næste album, som udgives i 2006. Melodien er skrevet af Lars Ole Eriksen. Se også pressemeddelelser.

August 2005:
Endnu en gang går I en drøm med Lars Ole Eriksen helt til tops på Albertslund Nærradio. Se teksten. Samtidig ligger En kærlig favn med Bjarne Andersen på en flot 2. plads.

Vor tids Grethe Ingmann bliver hun kaldt, den dejlige Vibe Lauth, som i denne måned udgiver en single med to numre, hvoraf jeg har skrevet teksten til Mange flere dage fyldt med solskin. Melodien er skrevet af Poul Vinther. Se også pressemeddelelser.

Juli  2005:
På DanskTopScenen Kanal København gik Der er stadig håb direkte fra tester til 2. pladsen. Nummeret er skrevet af Lars Ole Eriksen, som også selv synger det.

I en drøm og Mens du bli'r forelsket i mig, skrevet af Lars Ole Eriksen er blevet oversat til svensk af Bobby Sommerstein med henblik på udgivelse i Sverige. Se også pressemeddelelser.

På den norske Godt Voksen Radio i Kongsvinger ligger Jeg græder, når det siler ned, sunget af Vibe Lauth, på 8. pladsen i uge 29. Jeg græder, når det siler ned er en dansk oversættelse af "crying in the rain" af Howard Greenfield og Carole King.

 

tilbage til menu

Juni  2005:
Jeg ønsker mig en dejlig dag med og af Lars Ole Eriksen indtager endnu engang 1. pladsen på Radio Luna, hvor den nu har ligget 10 uger på listen. Se teksten.

Maj 2005:
Lars Ole Eriksens Dagens første kys går direkte fra tester til en flot 3. plads på Radio Ådalen og allerede ugen efter lægger den sig i spidsen. Se teksten.

I en drøm med Lars Ole Eriksen har nu ligget på Albertslund Nærradio i 9 uger, og for 3. gang har den indtaget 1. pladsen. En kærlig favn sunget af Bjarne Andersen ligger samtidig på 2. pladsen på selv samme liste.

Også i maj ligger I en drøm på Radio Røndes AirPlay liste.

April  2005:
Jeg ønsker mig en dejlig dag går direkte fra tester til en flot 2. plads på Radio Luna. Efter 3 uger på 2. pladsen indtager den 1. pladsen.

Lars Ole Eriksen synger Dagens første kys direkte fra tester ind på 4. pladsen på Radio Rønde.

For anden gang i de 7 uger I en drøm har ligget på Albertslund Nærradio, indtager den 1. pladsen.

Igen i April ligger I en drøm på Radio Røndes og Radio Djurslands AirPlay liste.

Marts 2005:
Der er stadig håb med Lars Ole Eriksen bliver placeret som nummer 8 på den Skandinaviske liste Dansbandstoppen i Norge. Se også pressemeddelelser og placeringer på hitlisterne.

Jeg ønsker mig en dejlig dag (også fra Lars Ole Eriksens nye album) flyver direkte ind på en 3. plads på Stevns Toppen.

Jeg ønsker mig en dejlig dag bobler på Dansktoppen P4.

Følgende sange ligger på den norske Godt Voksen Radio i Kongsvinger: Dagens første kys, Jeg ønsker mig en dejlig dag og titelmelodien fra Lars Ole Eriksens album I en drøm

I en drøm har indtaget 1. pladsen på Albertslund Nærradio.

Det gamle æbletræ ligger på 1. pladsen på Radio Nibenitten. Endnu en Lars Ole Eriksen succes. Se teksten.

Også i marts ligger I en drøm på Radio Djurslands AirPlay liste samt på Radio Røndes AirPlay liste.

Februar 2005:
Lars Ole Eriksen udgiver endnu et pragtfuldt album "I en drøm", som får flotte anmeldelser på div. dansktop-sider (se f.eks. pressemeddelelser). Jeg har den store glæde at have skrevet teksterne til 9 af melodierne: Dagens første kys, Der er noget på vej, Jeg ønsker mig en dejlig dag, I en drøm, Opskriften på kærlighed, Der er stadig håb, Det gamle æbletræ, Mens du blir forelsket i mig og Det blir en strålende dag. Lars Ole har naturligvis selv skrevet samtlige melodier. Du kan følge, hvordan numrene bliver modtaget på hitlisterne, ved at følge med på placering på hitlisterne.

En kærlig favn kom igennem nåleøjet og blev placeret på en 8. plads på Dansktoppen P4.

I en drøm ligger på Radio Rønde's AirPlay liste samt på Radio Djurslands AirPlay liste.

 

tilbage til menu

December 2004:
Den dygtige komponist og kapelmester Niels Bernhart og studieensemblet udgiver albummet "fra viser til refræn". Et fantastisk flot album, hvor jeg har den ære at have skrevet tekst til tre af Niels Bernharts kompositioner: Gyldne øjeblikke, Min sang til dig og Kun ved at gi' kan man få.

November 2004:
Jeg vælger frihed blev placeret som nr. 3 på listen på Kanal-fyn.

Oktober  2004:
Fred mit hjerte fik 8 uger på Ti vi ka' li' Bornholms stemme.

Jeg vælger frihed blev præsenteret på listen på Kanal-fyn.

September 2004:
Bjarne Andersen, Las Vegas-sangeren med den fyldige baryton udgiver albummet "En stor buket". Jeg har skrevet teksterne til En kærlig favn og Kærlighed er det smukkeste jeg ved, som begge er komponeret af Lars Ole Eriksen.

Jeg vælger frihed har nu været præsenteret på Dansk Listen på Radio Rønde i et helt år - og ligger i denne måned på en 9. plads.

August 2004:
Gennem ilden og vandet gik helt til tops på Radio Solskin i Skælskør. Nummeret blev testet som bobler i uge 32 og strøg direkte op på 1. pladsen i uge 33. Se også placeringer på hitlisterne. Læs teksten.

Juli 2004:
Anja kommer på gaden med albummet "Livets cirkel", hvor jeg har skrevet tekst til 4 sange: Prøv at række hånden frem, Fred mit hjerte og Pak din kuffert med Sofus Kornebæk som komponist samt Trist at savne med melodi af Kim Olsen. Se også udgivelser

Juni 2004:
Lars Ole Eriksen 's Debutalbum "Hjem til dig og Danmark", udgives i disse dage og bliver sendt til hitlisterne i hele Danmark. Alle melodierne er skrevet af Lars Ole selv, og jeg har skrevet tekst til Tusinde stjerner på himlen.

Gennem ilden og vandet har indtaget 1. pladsen på Radio Valde's Dansk på Toppen. Jeg vælger frihed er med på Dansk Listen på Radio Rønde på 8. måned og ligger nu på en flot 3. plads. Se også placeringer på hitlisterne.

Februar 2004:
På "DansktopNyt 2", albummet med efterårets store dansktophits kom både Jeg vælger frihed og Gennem ilden og vandet med.

tilbage til menu