Pressemeddelelser 2007

2009 2008 2007 2006 2005 2004 2003

 

 

 

SINGLE-CD FRA VIBE LAUTHVIBE LAUTH er lige kommet ud med Single-cd - "I morgen er der atter en dag"
Titlen er jo meget rammende og passer jo
En sang Vibe synger rigtig flot
Tekst er af Vivi Lindegaard og musik af Lars Ole Eriksen
Vibe har til lige med en rigtig dejlig stemme at lytte til og man høre det kommer helt inde fra af.
Vibe bare kom med mange flere i den Stil
held og lykke til

www.dansktopnyt.dk - 2. november 2007

 

Lars Ole Eriksen

har så småt en ny cd på tegnebrættet, med 13 helt nye sange, samt et bonustrack, og det er sangen: Ingen blomst er skønnere end dig. Den har tekster af: Thomas Mannsfeldt, Basse, Karen Zubari og Vivi Lindegaard Cd'en bliver denne gang produceret hos Oliver Strauss i Albertslund, som så småt er begyndt at lave musikken. Cd'en vil udkomme i det tidlige forår.

www.dansktoppensubnet.dk - 12. oktober 2007

 

www.dansktoppensubnet.dk - 09. september 2007

 

Lars Ole Eriksen

- 15. jun. 2007 14.43 - www.dr.dk/p4/dansktoppen/wivelsted

Blandt denne uges boblere finder vi en særdeles produktiv sanger og ikke mindst sangskriver.

Men, karrieren startede i en helt anden verden. Efter endt skolegang kom Lars Ole Eriksen i 1968 i lære som autoreservedelsekspedient og da værnepligten i Dronningens Livregiment var aftjent, vendte han i 1972 tilbage til autobranchen, hvor han blev i 22 år.

Benzin og musik i blodet.
Efter arbejdstid blev kitlen fra autolageret skiftet ud med en vinrød smoking og op gennem 1970’erne var Lars Ole Eriksen forsanger i gruppen ”Cottonfield”. Men Lars Ole havde flere ”jern i ilden”. Eksempelvis deltog han sammen med sin kusine Lotte i et amatør melodi grand prix i Haverslev-Hallen. Senere var det såvel Ekstra-Bladets pladechance som Se & Hørs amatør Melodi Grand Prix der lokkede.

Topnøglen blev udskiftet med G-nøglen.
Musikken blev stadig en større del af Lars Ole Eriksens hverdag, og da det i begyndelsen af ’90’erne skrantede i autobranchen, besluttede Lars Ole sig for 100% at koncentrere sig om musikken.

Rollen som udøvende musiker var én ting, men gradvist udviklede sangskriveren Lars Ole Eriksen sig, og interessen for hans kompositioner steg gradvist. Men, som Lars Ole selv udtrykker det, det der med ordene lå lidt tungt, så han etablerede samarbejder med en række tekstforfattere, bl. andre Lone Tranberg, Kurt Bønnerup, Basse, Vivi Lindegaard og Bjarne Lisby.

Bjørn Tidmand
En af de første gange Lars Ole Eriksen ”hittede” som sangskriver var i 1995, da Bjørn Tidmand indsang ”Der er intet i verden som min pige”. Og siden da er rækken af kunstnere, der har indsunget Lars Ole Eriksen -kompositioner vokset konstant: Kisser & Søren, Santa, Blue Heaven, Flemming Antony, Lene Holme, Two Danes, Susanne Lana - for blot at nævne nogle.

Solo-debut
I disse dage er Lars Ole Eriksen aktuel med sin 4. Solo-CD: ”Det var på Langebro”. Men trods mange aktiviteter og stor produktivitet, solo-debuterede Lars Ole for kun 3 år siden.

 

www.dansktopscenen.dk - 11. maj 2007

 

27.4.07

LARS OLE ERIKSEN UDE MED NYE CD "DET VAR PÅ LANGEBRO"LARS OLE ERIKSEN er kommet ud med nye cd - som hedder "DET VAR PÅ LANGEBRO" - uha den er bare smuk.
Der er 2 stilarter på den - og det bliver den i hvert fald ikke ringere af - tvært imod.
Der er 13 sange på som køre hen af lives vej - men lyt selv og i vil forstå - den skal høres - sæt jeg ned og lyt rigtig grundigt til den og i vil høre hvor smuk den er - Lars Ole har en stemme der går lige ind i Hjertet på en og varmer.
Lyt rigtig grundigt til dem her "Strand, palmer og sol" - "Tak for årene der gik" - "Lille Sofie" - "Kærlighed er det smukkeste, jeg ved" - "Det var på langebro" - " Imellem himmel og jord" - det bare nogen af dem - men dem jeg synes der skal lytte rigtig grundigt til - men helt igennem er rigtig smuk cd. - To der er gået lige i hjertet på mig er "DET VAR PÅ LANGEBRO" - IMELLEM HIMMEL OG JORD" dem er jeg faldet for helt.
Sangen "Ud af døren, ned ad trappen" er en rigtig sjov sang - der nok rammer plet - men den er også smuk hvis du virkelig lytter til den
"Strand, palmer og sol" - den giver stof til efter tanke - for måske er vi lidt for hurtigt sommetider til bare at sig - ok det går nok og lader livet gå sin gang uden at tænke på os selv - så tænk jer grundigt om inden i gør noget og vil fortryde det.
Men det er en rigtig smuk cd LARS OLE her er kommet med - Til lykke med den LARS OLE og alt held og lykke frem over ønskes du
Og her kan i se alt om LARS OLE liv med musikken
http://www.123hjemmeside.dk/larsoleeriksen
og her kan i kontakte ham for køb af CD'ER også hans nye her -
Email : loe.mail.dk@mail.dk - TLF. 98282297

www.dansktopnyt.dk - 27. april 2007

 

Lars Ole Eriksen

kan sagtens lave dansktop

Det har han bevist med tidligere cd’er og det beviser han på sin nye cd, der er den 4 i rækken fra ham.

Men man skal dog ikke forvente, at melodier fra Lars Ole Eriksens nye cd kommer med på DR-Dansktoppen, idet Lars Ole Eriksen simpelthen ikke har sendt et eksemplar til dette program. Til gengæld kommer den til de lokalradioer, der spiller dansktop og så kan man lytte til numrene ved at klikke ind på www.dr.dk/netradio. Og endelig har man jo den gode mulighed at købe cd’en via http://www.123hjemmeside.dk/larsoleeriksen

Det var på Langebro har Lars Ole Eriksen kaldt sin nye cd og titelnummeret har tekst af Karen Zubari.Alle melodierne er skrevet af Lars Ole Eriksen selv. Han kalder sig ikke for komponist, men for sangskriver. Og sange det kan han ryste ud af ærmet. 13 perfekte perler er der på rad på den nye cd. Og ingen tvivl om, at Lars Ole Eriksen hitter stort med flere sange fra sin nye cd. - Vi kan på Dansktoppen Subnet ikke udpege nogle specielle sange som hits fra cd’en, da vi tror at hvilken som helst af de nye sange kan gøre sig gældende på hitlisterne.

Tracks:

Strand, palmer og sol. Tekst Thomas Mannsfeldt

Der bliver tid til kærlighed. Tekst Mogens Krintel

To hjerter ganske tæt. Tekst Karen Zubari

Vi skal følges gennem livet. Tekst Asger Berg

Tak for årene der gik. Tekst Thomas Mannsfeldt

Lille Sofie. Tekst Bjarne Lisby

Kærlighed er det smukkeste, jeg ved. Tekst Vivi Lindegaard

Det var på Langebro. Tekst Karen Zubari

Du er altid her hos mig. Tekst Bjarne Lisby

Ud af døren, ned ad trappen. Tekst Vivi Lindegaard

Jeg kan mærke i mit hjerte. Tekst Vivi Lindegaard

Imellem himmel og jord. Tekst Karen Zubari

Bonustrack: Så skal der hygges. Tekst Kent Hartmann & Poul Vinther.

Henvendelse vedr. interview med mere, kan ske på tlf. <?XML:NAMESPACE PREFIX = SKYPE /> 9828 2297 - bedst efter kl. 13.30

Indspillet hos www.Vinthermusic.com

www.dansktoppensubnet.dk - 14. april 2007

 

*****

Lars Ole Eriksens bedste cd til dato.

Jeg har haft fornøjelsen at høre Lars Ole Eriksens nye cd flere gange...den er bare go´ vil vove den påstand og sige, det er den bedst af dem han har lavet til dato, jeg

har lyttet meget til denne cd, den burde findes i enhver cd samling, sammen med de andre cder...dette var mine ord...

Med stor hilsen

www.danskmusikbanner.dk

www.dansktoppensvenner.dk

Jan Grøndahl
*****

www.dansktoppensubnet.dk - 14. april 2007

 

LARS OLE ERIKSEN UDE MED NYE CD "DET VAR PÅ LANGEBRO"

LARS OLE ERIKSEN er kommet ud med nye cd - som hedder "DET VAR PÅ LANGEBRO" - uha den er bare smuk.

 

Der er 2 stilarter på den - og det bliver den i hvert fald ikke ringere af - tvært imod.

Der er 13 sange på som køre hen af lives vej - men lyt selv og i vil forstå - den skal høres - sæt jeg ned og lyt rigtig grundigt til den og i vil høre hvor smuk den er - Lars Ole har en stemme der går lige ind i Hjertet på en og varmer.

 

Lyt rigtig grundigt til dem her "Strand, palmer og sol" - "Tak for årene der gik" - "Lille Sofie" - "Kærlighed er det smukkeste, jeg ved" - "Det var på Langebro" - " Imellem himmel og jord" - det bare nogen af dem - men dem jeg synes der skal lytte rigtig grundigt til - men helt igennem er rigtig smuk cd. - To der er gået lige i hjertet på mig er "DET VAR PÅ LANGEBRO" - IMELLEM HIMMEL OG JORD" dem er jeg faldet for helt.

Sangen "Ud af døren, ned ad trappen" er en rigtig sjov sang - der nok rammer plet - men den er også smuk hvis du virkelig lytter til den

 

"Strand, palmer og sol" - den giver stof til efter tanke - for måske er vi lidt for hurtigt sommetider til bare at sig - ok det går nok og lader livet gå sin gang uden at tænke på os selv - så tænk jer grundigt om inden i gør noget og vil fortryde det.

 

Men det er en rigtig smuk cd LARS OLE her er kommet med - Til lykke med den LARS OLE og alt held og lykke frem over ønskes du

www.dansktopnyt.dk - 13. april 2007

 

Dagbladet B.T.

besøger Pigernes Kro

lørdag den 17. marts for at lave en billedreportage. Har du lyst til at deltage må du meget gerne kontakte : Pigernes Kro, Onsild Jørn Jensen eller Hanne Andreasen på telefon 98-544052 Eller journalist Karin Heurlin, B.T. på mail khe@bt.dk mobil 40859130. SENEST ONSDAG DEN 14. MARTS !!! Samme aften vil vi i pausen kl. 23.30 præsentere en helt ny MAXI-SINGLE lavet specielt til Pigernes Kro, Onsild. Bent W. har i samarbejde med Keni Records produceret Maxi Singlen ” Danse til glad musik ” til Jyllands største & hyggeligste dansested for singler Pigernes Kro, Onsild, og vil denne aften præsentere den.

Den vil ligeledes blive præsenteret på TV Kanalen DK - 4 i forbindelse med Sifa Bingo onsdag den 4. april. Maxi Singlen indeholder:

1. Danse til glad musik / Tekst & Musik, Dion Rolin

2. Vi mødtes på date / Tekst & Musik, Bent W.

3. Det var noget særligt der skete / dansk tekst & Musik, Arne Strøm /

Niels Peter Lorentsen

4. Kær´ster dot com / Tekst & Musik, Vivi Lindegaard / Arne Strøm

Musikere :

Keyboards :Dion Rolin,Niels Peter Lorentsen,Bent W.

Guitarer :Claus Tanderup

Kor : Ninette ( countryexpressen ) , Dion Rolin

Indspillet i Keni Records Studie & Bent W. studie

Mixet i DIGI – STUDIET Hobro Master : TEWA Music

Der er virkelig lagt vægt på dansevenlig musik på denne cd, idet de 4 numre har hver sin stilart indenfor dansk populær musik.

Med venlig hilsen

Jørn Jensen Pigernes Kro Viborglandevej 56 Onsild St. 9500 Hobro

Tlf. 98 54 40 52 Fax. 98 54 45 52 E-mail: fest@pigernes-kro.dk http:// www.pigerneskro.dk

www.dansktoppensubnet.dk - 9. marts 2007

 

www.dansktoppensubnet.dk - 3. marts 2007

 

SWM UDGIVER EBBE FRANK'S BEDSTE

SWM udgiver Ebbe Frank's bedste
Cremen af sangerens omfattende dansktop-produktion udgives nu på nyt flot
album.
"12 Dansktopsange" er titlen på et nyt album med dansktopsangeren Ebbe
Frank.

De 12 titler på det nye album, der udkommer en af de første dage i
marts, er cremen af Ebbe's efterhånden omfattende produktion af
dansktop-cd'er.

Samtlige 12 titler er udvalgt med omhu, og flere af sangene
er tidligere hits fra DR-Dansktoppen.

Men det er bestemt ikke kun "ældre"
ting, der ligger på skiven -

også den seneste single-cd, duetten med Anne
Katrine Tove,
"Hvor er mon de søde piger blevet af"

er med blandt de udvalgte sange.

Så har du ikke fået købt den single endnu - får du den altså
med i købet på det nye album.
Den nye cd er remastereret hos David Henriksen i Facit Studiet,

så det
burde måske være overflødigt at fremhæve den flotte lydkvalitet,

der præger
denne produktion,

som vi hos SWM er stolte af, både at udgive og lægge navn til.

Se også www.swmusic.dk
www.dansktopnyt.dk - 28. februar 2007

 

www.dansktoppensubnet.dk - 26. februar 2007

 

www.dansktoppensubnet.dk - 20. februar 2007

 

NYT ALBUM MED EBBE FRANK ER PÅ TRAPPERNE

Et meget tæt samarbejde mellem Kaj-Ove Hyldahl,
pladeselskabet Spinning Wheel Music og Ebbe Frank resulterer nu i, at der meget snart udkommer et dansktopalbum med Ebbe.
Tidligere har Ebbe fået udgivet 3 albums via stor støtte fra pladeselskabet Spinning Wheel Music.
Det første album udkom i 2000 med titlen "Jeg vil gi' dig alle stjernerne". Andet album kom i 2001 og hedder "Tak ska' du ha´" og det seneste kom i 2002 og bærer titlen "Fyldt med stjernedrys"
Ind i mellem er der udkommet adskillige singler, som er udsendt til promotion, til lokalradioer i Danmark, Norge og Sverige.
Det næste album hedder kort og godt: "12 dansktopsange"
og det kommer til at indeholde disse sange:
Så er den der 3:10 Paul Clayton / Robert Arnold
Verdens smukkeste blomst 3:02 R. Steinel/Birge Lønquist
Du er det største jeg har 3:05 Tonny Aabo
Vis mig hvem du er 3:01 Tonny Aabo
Bade med og uden 3:10 ( Har været på DR-Dansktoppen ) J.Schmidt/John D. Jensen
Du skal ha' en buket 3:18 ( Har været på DR-Dansktoppen )
Tonny Aabo
Drøm dine drømme 3:05 Tonny Aabo
Når man har fundet sin kærlighed 2:58 ( Har været på DR-Dansktoppen )C.Norman/B.Månsson/Jørgen De Mylius
Livets lotto 3:17 Tonny Aabo
Ja eller nej 3:05 Mats Larsson/Ulf Georgsson/d.t. Oda Olsen. PB Music
Hvor er mon de søde piger blevet af 3:02 Arne Strøm/Vivi Lindegaard
Mon det er mig ? 3:16Jørgen Hein Jørgensen / Hilda & Keld Heick

www.dansktopnyt.dk - 17.02.2007

 

www.dansktoppensubnet.dk - 15.02.2007

 

Hvor er mon

de søde piger blevet af

…sådan hedder den nye single fra Danish Pop Records med Anne Katrine Tove & Ebbe Frank. Sangen er fra d. 17. Januar i rotation på DR-Netradio. Lyt med på: http://www.dr.dk/netradio/ - Måske er sangen også at finde på DR-Dansktoppen på lørdag, da den var blandt en af ugens boblere sidste lørdag…

www.dansktoppensubnet.dk - 19. januar 2007

 

Ny single fra Anne Katrine Tove & Ebbe Frank på gaden i januar 2007
Så er produktive Ebbe igen på banen med en cd, denne gang med sangerinden Anne Katrine Tove som den ene halvdel på solist siden.

Cd'en kan bl.a. bestilles via linket i højre spalte, direkte hos Ebbe Frank.
Mon ikke vi snart kan lytte til denne nyhed i DR-Dansktoppen ?

.

www.swmusic.dk - januar 2007

 

www.dansktoppensubnet.dk - januar 2007

 

Tilbage til menu